+36 (23) 523 080 | +36 (20) 315 3725

Kiemelt tevékenységünk magában foglalja a vevő és szállító számláknak, a pénztár és bankbizonylatoknak, a munkabérrel kapcsolatos tételeknek, a tárgyi eszközök értékcsökkenésének és az egyéb gazdasági műveletek könyvelését, analitikus nyilvántartásokban való rögzítését. Az így elkészült nyilvántartásaink segítségül szolgálnak a vállalkozó számára készülő elemzésekhez, tervezéshez, a gazdasági döntéseket megalapozó következtetések levonásához is.
Az elkészített könyvelés alapján elkészítjük és benyújtjuk a kapcsolódó adóbevallásokat, adatszolgáltatásokat. A mi feladatunk a beszámoló-készítés is, amelyet regisztrált mérlegképes könyvelőink végeznek el.
Használjuk azokat a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket, amelyek révén hatékonyabb munkavégzéssel tudjuk ügyfeleinket támogatni.
Valamennyi partnerünkkel írásbeli szerződést kötünk, pontosan rögzítve a vállalt feladatokat és az együttműködés feltételeit.

Természetesen szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az ügyfél biztonságban tudhassa az általunk nyújtott szolgáltatások hátterét.

Személyre szabott ajánlatkéréséhez kérem kattintson ide:

Ajánlatkérés