+36 (23) 523 080 | +36 (20) 315 3725

Problémamegoldás

Ez az a menüpont, ahova reméljük, csak a kíváncsiság vitte Önt. Ha mégsem, annak oka a következő lehet:

  • Ön rájött, hogy a könyvelője nem éppen a megfelelő jogszabályokat alkalmazva végezte vagy végzi a dolgát, ezért sürgősen segítségre van szüksége. Nálunk jó helyen jár: visszamenőleg is vállalunk könyvelést, az érintett adóbevallásokat korrigáljuk, az elmulasztottakat a lehető legrövidebb időn belül pótoljuk.
  • Már egy megindult eljárás keretében van szüksége a segítségre ahhoz, hogy az adott vizsgálatból a lehető legjobbat lehessen kihozni. Számunkra ez sem probléma: a vizsgálat bármely szakaszában bekapcsolódunk, igény esetén ügyvédi és könyvvizsgálói háttér is rendelkezésre áll.
  • Bár a vállalkozás elindítása megtörtént, de nem keresett időben könyvelőt, csak a felszólítások átvételekor vette észre, hogy “valami kimaradt”. Ne késlekedjen sokáig, cselekedjen!
  • Csak kontrollt szeretne a jelenlegi könyvelője felett, egy külső gazdasági vezető személyében. Keressen minket!

Kintlévőség kezelés:

- Egyre inkább előfordul, hogy egy-egy partner nem teljesíti időben fizetési kötelezettségét. Ügyfeleinknek segítséget nyújtunk abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül sikerüljön a kintlévőség beszedése.

Ügyfélkontroll:

- A kintlévőségek keletkezése elkerülhető: már a szerződéskötés vagy gazdasági esemény megtörténte előtt pár perc alatt ellenőrizhető, hogy a partner fizetőképessége, megbízhatósága rendben van-e. Irodánk alacsony díjért elvégzi az üzleti partner ellenőrzését annak érdekében, hogy a tartozás elkerülhető legyen.

Személyre szabott ajánlatkéréséhez kérem kattintson ide:

Ajánlatkérés
Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek